A 20 405,96 pontos végeredmény 3,1 százalékos süllyedés a "fekete csütörtökhöz" képest. A vezető részvények sokat veszítettek értékükből, a prímet az 5,3 százalékos süllyedéssel 7250 forinton záró OTP vitte. A Mol jegyzése 20 ezer alá esett, szám szerint a 2,6 százalékos mai értékvesztés nyomán az olajpapír 19 920 forintról kezd hétfőn. A Magyar Telekom 932 forintra, vagyis 1,4 százalékkal gyengült. A gyógyszerpapírok ellentétesen mozogtak: a Richter 2,7 százalékkal került lejjebb, míg az Egis több mint 2 százalékos pluszt könyvelhetett el, így előbbi 34 200, utóbbi pedig 18 780 forinton zárt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!