Délután fél kettőkor az index 25 032,42 pontnál járt, ami közel 2 százalékkal haldja meg a tegnapi zárószintet. A Mol több mint 3 százalékos pluszban, 25 755 forinton forgott, az OTP-t pedig 1,6 százalékos többlet révén 8400 forinton jegyezték. A többi blue chipnek sem lehet oka panaszra, a Richter 45 500, a Magyar Telekom 973 forintos aktuális árfolyama 1,7, illetve 1 százalékos erősödést jelent.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!