A vezető papírok között az abszolút nyertes a Richter: a gyógyszerpapír 4,1 százalékos drágulással 35 405 forintra hízott. Kiválón szerepel a Mol és az OTP is, előbbi 3,9 százalékkal 19 950 forintra, utóbbi pedig 2,4 százalékkal 7650 forintra drágult. A Magyar Telekomnak sincs oka panaszra, az több mint 1 százalékos drágulás 995 forintos aktuális árfolyamot jelentett. Richter mellett szárnyal a szektortárs és a Démász is. Az Egis 3 százalékkal 18 440 forintra erősödött, az áramszolgáltató kurzusa pedig 16 800 forintra emelkedett, ami 4,7 százalékos pluszt jelent.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!