Az Egis Rt. eddigi tényadatai azt bizonyítják, hogy a társaság idén várható nyeresége meg fogja haladni mindaz előző évben elért, mind az idei üzleti tervben prognosztizált nyereséget. Az Egis Rt. gazdálkodásában és eredményeiben töretlenül érvényesül az eddigi markáns pozitív tendencia, melynek pontos számadatait a II. negyedéves gyorsjelentésben fogja a nyilvánosság elé tárni. Rendkívüli változásról vagy eseményről a társaság vezetésének nincs tudomása - így az Egis közleménye. Az Egisről tegnap megjelent hírek arról szóltak, hogy a társaság idén több mint négymilliárd forintot veszít a hedge-ügyleteken. Csány László pedig az említett hírügynökség szerint azt mondta, hogy ez jelentősen csökkenti az Egis idei eredményét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!