A Magyar Nemzet Online vasárnap azt írta, hogy egészségügyi probléma állhat Csányi Sándor részvényeladási ügylete mögött. A honlap emlékeztetett arra, hogy az elnök-vezérigazgató, valamint a minősített befolyása alatt álló Bonitás Zrt. csütörtökön darabonként 4668 forintos átlagáron 342 818 darab OTP-törzsrészvényt értékesített. Csányi Sándor és vállalkozásai hazai, elsősorban agrár- és élelmiszer-ipari beruházások finanszírozására csoportosítják át a részvényekből származó bevételt. Az ügyletről bővebben itt olvashat. Az OTP Bank azonban közleményben reagált, és határozottan cáfolja a Csányi Sándor elnök-vezérigazgató egészségi állapotára és esetleges visszavonulására vonatkozó értesüléseket - írta az Index.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!