Az FHB cáfolta az izraeli Haaretz című napilap azon értesülését, amely szerint a bank képviselői a héten látogatást tettek Izraelben IDB Holdingnál. Mint arról korábban beszámoltunk, a Haaretz arról is tudósított, hogy a bank képviselői az izraeli IDB Holding 400 millió dollárt fizetne az FHB állami részvénycsomagjáért. Ezzel kapcsolatban az FHB közölte: a bank képviselői a privatizációval kapcsolatban semmilyen tárgyalást nem folytattak külföldön.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!