Céget vásárol a Synergon Csehországban

A Synergon Nyrt. csehországi leányvállalata, a 99 százalékban tulajdonolt Infinity a.s. kötelező vételi ajánlatot tett a szintén cseh Ceske Budejovice székhelyű IT Systems a.s. társaságra - közölte a Synergon kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Deák Bálint, 2011. június 21. kedd, 08:27
Fotó:

Az informatikai megoldásokat szállító és szervizelő, felvásárolt társaság szoftver alkalmazások implementálásával foglalkozik, szolgáltatási területei az Oracle adatbázis és fejlesztés, valamint Microsoft Dynamics AX kapacitások. Az IT Systems legnagyobb vevője az O2 Telefonica mobiltávközlési szolgáltató. A 60 főt foglalkoztató társaság 2010-ben 60 millió cseh korona árbevételt ért el.

 

A vásárlásról ma tart sajtótájékoztatót a társaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK