A Budapesti Értéktőzsdén bonyolított forgalom illetve kötésszám alapján az idei évben az azonnali és a származékos piacon a következő befektetési szolgáltatók kerültek az első három helyre: Az év legnagyobb azonnali forgalmat lebonyolító kereskedő cége: 1. ERSTE Bank Befektetési Rt. 2. Concorde Értékpapír Rt. 3. CA-IB Értékpapír Rt. Az év legnagyobb származékos forgalmat lebonyolító kereskedő cége: 1. ERSTE Bank Befektetési Rt. 2. Raiffeisen Értékpapír és Befektetési Rt. 3. Concorde Értékpapír Rt. A tőkepiaci szereplők és a nagyközönség szavazatai alapján „Tőzsdei Legek 2002” versenyének további hét kategóriájában az első helyért az alábbi szereplők maradtak versenyben: Az év legjobb befektetési szolgáltatója: CA-IB Értékpapír Rt. Concorde Értékpapír Rt. ERSTE Bank Befektetési Rt. Az év legjobb kibocsátója: Magyar Távközlési Rt. MOL Magyar Olaj- és Gázipari Rt. OTP Bank Rt. Az év legjobb hitelpapír kibocsátója: Államadósság Kezelő Központ Rt. FHB Földhitel- és Jelzálog Bank Rt. MOL Magyar Olaj- és Gázipari Rt. Az év legjobb szaksajtója: Napi Gazdaság Bank és Tőzsde Portfolio.hu Az év legjobb újságírója: Korányi G. Tamás Lovas András Sándorfi Balázs Az év legjobb adatszolgáltatója: Bloomberg LP NET Media Rt. Reuters Magyarország Kft. A Tőzsde embere: Horváth Zsolt Jaksity György László Csaba A kategóriánkénti nyertesek kihirdetésére továbbá a díjak átadására 2002. december 18-án az YBL Palotában kerül sor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!