Az európai tőzsdék érezhető mínusszal indították a mai kereskedést. Az olajmultik a fekete arany továbbra is alacsony ára miatt veszítettek értékükből, az Infineon Technologies chipgyártó részvényei pedig majdnem 30 százalékkal zuhantak, miután a vártnál nagyobb negyedéves veszteségről adott számot és közölte, hogy az első negyedévben 30 százalékkal csökken árbevétele. A frankfurti DAX 1,5, a párizsi CAC-40 1,2, míg a londoni Footsie 0,5 százalékkal csökkent közel egy óra alatt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!