Az Intel legnagyobb riválisának papírjaiból tehát már nem érdemes bevásárolni az RS elemzője szerint, a részvényektől piaci átlagnak megfelelő teljesítmény várható. A szakember szerint két jelentős kockázat érintheti kedvezőtlenül az AMD-t. Az egyik az európai kereslet gyengesége, a másik pedig az Intel Pentium 4 és Celeron processzorai által támasztott árverseny.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!