A Concorde Call szerint a kormány tegnap bejelentett, gyógyszergyártókat hátrányosan érintő lépései, illetve az orosz közgyógylista változása miatt a brókercég jelentősen csökkentette az érintett két gyógyszerrészvény célárát, az Egisét 32 600-ról 28 500 forintra, a Richterét pedig 45 000-ról 42 000 forintra. Előbbi papírra vonatkozó ajánlást felhalmozásról tartásra rontották a Concorde elemzői, a Richter esetében nem változtattak, mert az már korábban is ebben kategóriában volt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!