A 3 éves futamidő 10, a 10 éves lejárat 15 bázisponttal zárt megasabban a tegnapi értékhez képest, egyedül a három hónapos diszkontkincstárjegy benchmarkja esett, 2 bázisponttal. Jövő héten 3 hónapos diszkontkincstárjegy, valamint öt és tízéves futamidejű kamatozású államkötvény aukciót tart az Államadósság kezelő Központ. Az aukcióra meghirdetett mennyiségek rendre 25, 40 és 30 milliárd forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!