A forintpiac eseményeit az euró/dollár jegyzése mozgatja, sem a forintnak, sem a fundamentumoknak, sem különböző nyilatkozatoknak, sem államadósságnak, semminek nincs köze a technikai alapú tradinghez. Az euró kurzusának 251,80 forint volt az alja, ez később 252,20-ra emelkedett. Kereskedők szerint hamarosan lecsengenek a dollár mostani ugrásának hatásai, s az euró visszajön, ez azonban legfeljebb 254 forintig mehet, s a héten még nem várható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!