A várakozásoknak megfelelő makroadatok adta kezdeti lendületet erőteljesen visszavette a török kormány által engedélyezett, az ország határain átívelő, Észak-Irakot célzó kurd-ellenes offenzíva hírére 89 dollár fölé emelkedett olaj jegyzése, és csak a nap végéhez tértek magukhoz a befektetők. A Dow Jones indexe erőteljes kilengések után végül enyhe, 0,15 százalékos mínuszban zárt, míg az S&P 500-as indexe ugyanilyen gyenge, 0,18 százalékos emelkedéssel fejezte be a kereskedést. A Nasdaq indexe a tech-szektor, különösen pedig a United Technologies és az Intel jó szereplése miatt 1 százalék fölötti emelkedéssel fejezte be a kereskedést.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!