A BUX kora délután 1 százalékkal állt a keddi zárószintje alatt, 27 164 pontnál. A vezető részvények közül csak a Magyar Telekom állt nyereségben, a részvények 1,1 százalékos emelkedést követően 450 forinton forogtak a részvények. Ezzel ellentétben az OTP teljesített a legrosszabbul, a papírok 2 százalékos esést követően 6455 forintot értek. A Richter 1,6 százalékkal állt a keddi zárószintje alatt, részvényei 5822 forinton forogtak. A Mol hajszállal ugyan, de a keddi zárószintje alatt ingadozott, 17 395 forintos részvényárfolyamnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!