Csak a Mol lóg ki a sorból

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX kora délután 0,3 százalékos mínuszban járt, 22 427 ponton.
Napi.hu, 2015. november 10. kedd, 13:44
Fotó: Napi.hu

A reggeli emelkedést teljesen eltűnt 11 óra körül, kora délután pedig már tartósan veszteségben mozgott a BUX. A vezető részvények közül egyedül a Mol állt pluszban, 0,2 százalékos drágulást követően 13 425 forintnál.

Az OTP 0,4 százalékkal esett, részvényei 5664 forintot értek. A Magyar Telekom 0,3 százalékkal állt az előző napi zárószintje alatt, 392 forinton. A Richter 0,4 százalékkal esett, részvényeivel 5000 forinton kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK