Csak a Richter és a Telekom tartja magát

Kora délutánra gyengülésbe váltott a Budapesti Értéktőzsde vezető indexe, a visszaesésben továbbra is az OTP jár az élen.
Beke Károly, 2013. január 4. péntek, 13:40
Fotó: Napi.hu

18560 ponton állt pénteken kora délután a BUX index, ez 0,1 százalékkal volt alacsonyabb a csütörtöki záróértéknél. A forgalom kimondottan siralmas, kevesebb mint ötmilliárd forint cserélt gazdát eddig.

A vezető részvények közül a nap vesztese eddig az OTP, mely 1 százalékkal 4280 forintig gyengült. A Mol eközben 0,1 százalékos lecsorgás után 17 900 forinton állt, míg a Magyar Telekom két forintos emelkedéssel 389 forintot ért. A gyógyszergyártók közül a Richter 0,9 százalékkal drágult, 37 500 forintba került, míg az Egis 17 770 forintos szintje 0,1 százalékkal elmaradt a tegnapitól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK