Csak a Richter remekel a blue chipek között

A reggeli veszteségekből sikerült valamennyit ledolgoznia a Budapesti Értéktőzsde részvényindexének, de még fél 12 körül is enyhe mínuszban állt a mutató.
Napi.hu, 2015. október 14. szerda, 11:36
Fotó: Reuters

A BUX 0,1 százalékos mínuszra közelítette meg a keddi zárószintjét délelőtt fél 12 körülre, ez 21 890 pontos szintet jelentett. A vezető indexek közül csak a Richter teljesített a keddi záróértékénél jobban, a papírok 0,5 százalékos nyereségben álltak 4615 forintos árfolyamnál. Ezzel szemben a Mol 0,1 százalékos esés után 13 180 forinton ált, az OTP 0,5 százalékos gyengülést követően 5679 forintot ért. A Magyar Telekom viszont ekkorra visszatért a keddi zárószintjéhez, így részvényei 396 forintot értek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK