Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfői záróértékeik közelében ingadoznak a vezető európai részvényindexek közel fél órával a nyitás után, a befektetők érezhetően óvatosak a tegnapi amerikai esés és a gyorsjelentési szezon kezdete előtt. A Tesco részvényei viszont közel másfél százalékos emelkedést mutatnak a társaság kedvező gyorsjelentésének hatására. A nagyobb bankok árfolyama lefordulni látszik, s az eddig jól teljesítő autógyártó cégek is már vaskosabb mínuszban vannak a múlt hét végéhez képest. A BMW árfolyama például a múlt csütörtöki mindenkori csúcsot jelentő 52 eurós szinttől közel 10 százalékkal estek vissza, s 48 euró alatt járnak. A tőkeemelésre készülő Deustche Bank sem tér magához, a német nagybank részvényei nem tudják 40 euró fölé visszatornászni magukat. Emlékeztetőül, a bank papírjaival néhány hónappal ezelőtt még 60 eurón is kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!