Csak az Egis-papírokban van elég erő

Enyhén gyengült a BUX ma délelőtt, a vezető részvények közül egyedül az Egis papírjai tudtak komolyabb emelkedést felmutatni.
NAPI, 2010. szeptember 9. csütörtök, 12:28
Fotó:

Enyhén gyengül ttegnapi záróértékéhez képest a BUX: 23 297 ponton állt dél körül a mutató, ami 0,32 százalékos csökkenés a szerdai utolsó tranzakcióhoz képest.

A vezető papírok közül a legtöbb gyengén teljesített: az OTP részvényei 4885 forinton álltak, 55 forintot gyengülve, a Mol papírjai enyhén, 0,2 százalékos mínusz után 22310 forintot értek. A Magyar Telekom egy részvényéért 691 forintot kértek el. A gyógyszerpapírok árfolyama felemásan alakult: a Richter 205 forintot gyengülve 48 200 forinton állt, az Egis ugyanakkor 2,63 százalékot drágulva, 21 040 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK