Csak az OTP állja a sarat

A BUX nyitásban tanúsított lendülete már a múlté, a BÉT irányadó indexe tíz órakor már 0,1 százalékos mínuszban állt.
NAPI, 2009. augusztus 11. kedd, 10:04
Fotó:

A blue chipek közül egyedül az OTP Bank részvényei állják a sarat, a bankpapír előnye ugyan megfeleződött, 1,1 százalékra csökkent, ám így is 4794 forintot ér.

A Mol a kezdeti előnyét maga mögött hagyva 0,7 százalékos mínuszban 13 755 forinton forgott.

A Magyar Telekom egy százaléknál magasabb veszteséget szenvedett reggel óta, árfolyama 688 forint. A Richter árfolyam-csökkenése ennél is jelentősebb, 1,1 százalékos, így a gyógyszerpapírt 36 875 forinton adják-veszik.

A tőzsdei árfolyamokat itt tanulmányozhatja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK