Csak az OTP esik

A magyarországi befektetők a hét méltó megkoronázásaként tekinthetnek a mai napra. A BUX 12 pontot emelkedik.
NAPI, 2011. február 18. péntek, 12:11
Fotó:

A várakozásoknak megfelelően iránytalan kereskedés és nagyon alacsony forgalom jellemzi a Budapesti Értéktőzsde mai kereskedését. Szakértők szerint ez a hét volt 2011 második legalacsonyabb forgalmú hete a börzén.

A BUX 22586 ponton áll, ez 12 ponttla alacsonyabb a tegnapinál. Az OTP 0,3 százalékot esett, 5710 forinton kereskednek vele. A Mol száz forinttal jött föl 22400-ra, a Telekom változatlan, 530 forintos áron ácsorog.

Nagy a lelkesedés a gyógyszerpapírok piacán: a Richter 39640, az Egis 21700 forinton forog, mindkettő 0,3 százalékos erősödés.

A Plotinus eladó papírok hiányában ismét drágul, már 1715 forint. Esik viszont az Exhumet Nutex: egy részvénycsere hírére 8 forintig öntötték be.

A részvénypiac forgalma 3,3 milliárd forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK