Csak az OTP húzza fel a BUX-ot

Három óra után a BÉT indexe fél százalék körüli többletet mutatott, a BUX-nak alapvetően az OTP száguldása adott lendületet.
Ádám Viktor, 2003. január 16. csütörtök, 15:18
Fotó:

A mai tőzsdenap - a kamatcsökkentésnek, illetve a további vágásba vetett reményeknek köszönhetően - az OTP-ről szól. A bankpapírok óriási, közel 4,5 milliárd forintos forgalom mellett 2 394 forintig drágultak, s jelenleg 3 százalékos emelkedéssel 2 390 folyik a kereskedés. A Mol egytized százalék alatti erősödést produkál, a Matáv egyharmad, a Richter pedig fél százalékkal gyengül. Mindezek eredőjeként a BUX fél százalékos emelkedéssel 7 880 ponon áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK