A 391 ezer részvényből összesen 310 ezret adtak el, ez állhatott a mai hatalmas Mol-kötés hátterében is. A 11 700 forinton lebonyolított tranzakció értéke meghaladta a 3,6 milliárd forintot, ennek egy részéből a kötvények megvásárlásához felvett hiteleket törlesztették a molos vezetők. (A Mol-papírok tegnap 11 960 forinton zártak a keddi 12 045 után.) A tranzakció után a igazgatók közül Hernádi Zsolt rendelkezik a legtöbb Mol-papírral, az elnök-vezérigazgató kezében 34 ezer részvény van. Csányi Sándor magánszemélyként közel 24 ezer Mol-részvény tulajdonosa.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!