A parkett cégeinek nagy részét valamilyen formában érintette ugyan az árvíz - a Cesky Telecomnak például 50 ezer vonala semmisült meg, az Unipetrol Kralupy-i finomítója is víz alá került - ám kárukat a biztosítók várhatóan megtérítik. A katasztrófa nagy vesztese a Komercni Banka lehet, az árvíz-csődök miatt ugyanis sok kinnlevősége úszhat el - ám ennek mértéke egyelőre megjósolhatatlan.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!