Csák János a CA IB magyarországi vezérigazgatója

Csák János lett a CA IB Értékpapír Rt. új vezérigazgatója és bekerült a CA IB csoport igazgatótanácsába is - jelentette be közleményben a CA IB. Csák János - aki 2001. március 1.-től tölti be új pozícióját - Benke Ákostól veszi át az irányítást.
NAPI, 2001. február 21. szerda, 12:58
Fotó:

Benke Ákos - aki Lantos Csaba tavaly őszi távozása óta megbízott vezérigazgatóként vezette a céget - továbbra is betölti ügyvezető igazgatói pozícióját, és irányítja az Értékpapír-kereskedelmi üzletágat. Csák János tavaly júniusban távozott a Mol éléről.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK