Csak mocorog a forint

Bár a nemzetközi hangulat ma kifejezetten támogató volt, a forint alig mozgott.
Napi.hu, 2014. március 17. hétfő, 18:42
Fotó: Napi.hu

A reggeli órákban még 313,2 forintot is kértek egy euróért, fél hétre ez csökkent 312,1-re. A forintra nem volt különösebb hatással sem a jó nemzetközi hangulat, sem az Alkotmánybíróság döntése, mely szerint törvénnyel módosíthatók korábban megkötött szerződések, ám ebben az esetben is figyelembe kell venni minden fél méltányos érdekeit, a megváltozott körülmények között is érdekegyensúlyra kell törekedni.

Este hét előtt 20 perccel a dollár 223,9, a font 372,7, a svájci frank 56,7, míg a japán jen 2,2040 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK