Enyhe optimizmus jellemezheti a BÉT kereskedésének első szakaszát Varjú Péter az Erste vezető üzletkötője szerint.

Az OTP fölpattant ugyan a 200 napos mozgóátlagáról, ám ez nem az a klasszikus szép, nagy forgalmú emelkedés volt, így az üzletkötő szerint a bankpapír emelkedése még nem meggyőző.

A Richter emelkedésének útjában továbbra is ott tornyosul a 36500 forintos ellenállás, ez megfoghatja a papírt.

A vezető részvények közül még a Molban lehet a leginkább fantázia, a korrupciós híresztelésekre nagyon leöntötték, így - bár az olajár továbbra is alacsony - talán ebben a papírban lehet leginkább számítani egy pozitív korrekcióra.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!