Csak percekre bukott a kulcsszint alá az OTP

Gyengüléssel kezdte a napot a Budapesti Értéktőzsde BUX indexe, de egyelőre nehezen jósolható meg, meddig tart az eladók uralma. A legnagyobb érdeklődéssel figyelt OTP visszaesett 4400 forint alá az első percekben, utána azonban elkezdett visszakapaszkodni
Beke Károly, 2013. január 16. szerda, 09:18
Fotó: Napi.hu

18 977 ponton állt a szerdai nyitás után néhány perccel a BUX index, ez 0,2 százalékkal volt alacsonyabb a keddi záróértéknél. A legnagyobb figyelem ma az OTP-t övezi, hiszen a bankpapír tegnap a 4400-as fontos ellenállás felett tudott zárni. Ha sikerülne itt stabilan megmaradnia, akkor akár 20 százalékos rally is elképzelhető lenne technikailag. A szerdai kereskedés rosszul indult a részvény számára, hiszen 0,2 százalékkal 4410 forintig esett vissza. A kezdés után pár percig 4400 alatt is volt az árfolyam, majd onnan jött vissza.

A Mol az első percekben 18 400 forinton stagnált, míg a Magyar Telekom 399 forintos árfolyama három forinttal volt alacsonyabb a keddi zárószintnél. A gyógyszergyártók közül a Richter 0,2 százalékkal 37 190 forintig kapaszkodott fel, az Egis pedig öt forintos gyengülést követően 18 095 forinton állt..

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK