Rossz hírek hiányában jó hangulat uralkodik a piacon és a görögök esetében is inkább a kivárásra játszanak a szereplők, így egyelőre akadálytalan az erősödés, igaz a forgalom alacsonysága a nyári szabadságok időszakát idézi - mondta a Napinak Ruzsonyi Ákos, a Commerzbank devizapiaci üzletkötője. További erősödésre Ruzsonyi szerint akkor lehet esély, ha a jelenleg 3,92 körül vibráló euró/zloty kurzus 3,90 alá menne. A szakember szerint azonban tartósan semmi sem indokolja, hogy a 270-es szint alatt maradjon az euró/forint kurzus. Kedden délelőtt így egy dollárért 198,20, egy svájci frankért 183, egy fontért pedig 295,50 forintot kértek a bankközi devizapiacon.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!