Csak pillanatokig tartott a derű Budapesten

Mínuszos nyitás után rövid időre a pozitív tartományba emelkedett a BUX-index, majd ismét lefelé indult.
NAPI, 2013. január 15. kedd, 09:58
Fotó: Napi.hu

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe a kereskedés első szűk óráját követően 3 tized százalékos gyengüléssel valamivel 19 100 pont alatt tartózkodott.

A blue chipek mindegyike veszített előző nap elért záróárfolyamából. Az OTP-papír 0,3 százalékkal 4386 forintig süllyedt, a Mol 0,3 százalékkal 18 580 forintig, az Mtelekom hasonló mértékben 403 forintig ereszkedett, míg a Richter valamivel kisebb mínuszban 37 695 forinton forgott, ahogyan az Egis-részvény esetében is többen voltak az eladók, mint a vevők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK