Csak reggel esik az OTP

A világban tombol a pesszimizmus, ennek ellenére találtunk olyan üzletkötőt, aki szerint csak délelőtt lesz borús a részvénypiaci helyzet.
NAPI Online, 2009. március 6. péntek, 08:55
Fotó:

A masiniszta nélküli vonat kisiklása folytatódik - vélekedett a mai nappal kapcsolatban Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. Ugyanakkor továbbra is nagy felpattanási lehetőséget látok az OTP-ben, még akkor is, ha a világ elhagyta magát. A Dow Jones-ban a 6500 pontos (Roubini által bemondott) érték nagyon közel került, vagyis hamarosan jöhet egy pattanás - mondta az üzletkötő.
A magyar makrohelyzet persze nem javult, de ennek ellenére akár pár hét emelkedés, akár 50 százalékos plusz is jöhet.
Nyitásban ugyanakkor még esés következhet, a nap második felére viszont a megnyugvás lehet jellemző.  

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK