Csaknem 30 százalékos leépítésről döntött a Zalakerámia

A Zalakerámia Rt. megegyezett az üzemi tanáccsal a tervezett leépítés mértékéről. A társaság közleménye szerint a korábbi 304 helyett 270 főt bocsát el a cég, ami 28 százalékos leépítést jelent.
Csernátony Csaba, 2004. november 30. kedd, 11:33
Fotó:


Az egyezség szerint a szellemi munkavállalók 37 százalékától és a fizikai munkavállalók negyedétől válik meg a társaság. A leépítéssel járó költségek érintik a társaság idei gazdálkodását: a lépés mintegy 300 millió forintos pluszkiadást jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK