Csányi Sándor elköltött tegnap félmilliárd forintot OTP-részvényre

Csaknem 460 millió forintért vásárolt tegnap OTP-részvényeket Csányi Sándor vagyonkezelő cége.
Herman Bernadett, 2020. szeptember 29. kedd, 13:58
Fotó: MTI Fotó

A Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató érdekeltségébe tartozó Sertorius Globa Opportunities Fund összesen 50 ezer darab OTP-részvényt vásárolt hétfőn - jelentették be a tőzsde honlapján.

A papírokat átlagosan 9192 forintos áron szerezte meg az alap, vagyis Csányi összesen csaknem 460 millió forintot költött OTP-részvényekre.

Az OTP-részvények árfolyama tegnap szépen emelkedett, ebben valószínűleg szerepet játszottak az elnök-vezérigazgató alapjának vételi ajánlatai is.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK