Csányi cáfolja az OTP-AXA-értesüléseket

Az OTP Bank vezére cáfolta a Figyelő múlt heti értesülését.
NAPI Online, 2007. november 6. kedd, 12:45
Fotó:

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök vezérigazgatója ma délelőtt úgy nyilatkozott, hogy nem felelnek meg a valóságnak azok az értesülések, melyek szerint az AXA 10 százalékos részesedést vásárolna az OTP-ben - írja a Concorde hírlevele. A bank vezetője elmondta azt is, hogy a Garancia biztosítóra az első körben közel tíz pályázat érkezett, amiből a második fordulóba négy került, és ez utóbbiak között az AXA nem szerepel.

Az OTP részvényei - amelyek tegnap a blue chipek közül egyedüliként erősödtek - ma ismét magukra maradtak, hiszen a Mol, a Telekom és a Richter drágulásával szemben háromnegyed egykor 0,3 százalékos veszteséggel 9350 forinton forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK