Csányi Sándor OTP-részvényeket vásárolt

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a társaság által folytatott javadalmazási politika keretében 67 660 darab OTP-részvényt vásárolt.
portfolio.hu, 2014. október 28. kedd, 09:40

Hétfőn az OTP a javadalmazási politikája keretében 67 660 darab részvényt értékesített, a bank igazgatósága által megállapított áron. A vevő Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója volt, akinek a közvetlen tulajdona a 67 660 darabos részvénycsomag megvásárlásával 108 866 darabra nőtt. Közvetetten pedig 500 ezer darab OTP-részvényt birtokol.

Az OTP Bank saját tulajdonában maradt részvények állománya a tranzakciót követően 3 613 418 darabra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2014.10.28 10:38

Nocsak-nocsak ember. Az ország egyik kifosztója OTP-részvényt vett. Bízzunk abban, hogy a Kaszás hamarosan elviszi vagy kiveti magát az ablakon. Ha őkegyelme nem boldogítja tovább jelenlétével többet a hazát, azonnal felemelkedés lesz benne.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html