Csányi szólt, száguld az OTP

Az OTP Bank célpontjai között továbbra is szerepel a román takarékpénztár (CEC), ám Csányi Sándor a magyar pénzintézet első embere mai nyilatkozatában irreálisan magasnak minősítette a kiszemelt társaság eladási árát.
NAPI Online, 2006. augusztus 23. szerda, 12:59
Fotó:

A Concorde szerint könnyen lehet, hogy ez a hír kellett ahhoz, hogy az OTP árfolyama megindulhasson felfelé: a bankpapírok ennek megfelelően meredek emelkedőre kerültek, délután egy óra előtt már 6400 forintnál járt a kurzus, ami 0,8 százalékos drágulást jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK