Az otthonában piacvezető online cég Magyarországon telefonos és internetes szolgáltatással itteni ügyfeleinek nem csak a BÉT-en, hanem a prágai börzén, a német XETRA-rendszeren és a főbb amerikai piacokon való kereskedést is elérhetővé teszi. Mindezért a tájékoztatón elhangzottak szerint a diszkontbrókerek által alkalmazott árhoz közeli tarifát alkalmaz a FIO, az amerikai piacon például már 7,95 dolláros díjtól lehet üzletelni. A társaság a későbbiekben a lengyel részvények kereskedését szintén elérhetővé teszi, s tervbe vették a devizakontraktusokkal való üzletelés lehetőségét is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!