A közlemény az árra nem tér ki, csupán annyit tartalmaz, hogy az akvizíció a társaság üzleti portfóliójának bővítését szolgálja.

Az internetes cégregiszter szerint a Hofre two-t idén március 31-én jegyezték be Prágában 200 000 cseh koronás (csütörtöki árfolyamon 2,21 millió forintos) jegyzett tőkével. A társaság fő tevékenysége lakó-, illetve kereskedelmi ingatlanok bérbeadása.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!