Csehországban terjeszkedik az AAA Auto

Az AAA Auto két újautó-kereskedést vásárolt Csehországban.
NAPI Online, 2007. október 12. péntek, 15:56
Fotó:

Az AAA Auto - a vételár és a várható eredményhatás megjelölése nélkül - közölte, hogy a héten megvásárolta a Prágában és Kladnóban egy-egy Opel- és Hyundai márkakereskedésekkel rendelkező HK Partner nevű cseh társaságot. Ezzel az alapvetően a használtautó-üzletben utazó AAA Auto az új gépkocsik piacán lépett előre. A vevő tervei szerint mindkét kereskedésben foglalkoznak majd használtautó-adásvétellel is. A kiadott közlemény szerint a két kereskedés fő előnye, hogy szervizberendezésekkel is rendelkeznek. A HK Partner október 1-től kerül az AAA Auto konszolidációs körébe.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK