A BUX délután egy óra előtt 0,4 százalékkal volt tegnapi záróértéke felett. A Mol és az OTP 2, illetve 0,3 százalékos pluszban járt az említett időpontban, míg a Matáv és a Richter adatai 1,7, illetve 1 százalékos értékvesztésről tanúskodtak. A tegnapi nap egyik legnagyobb vesztese, az Egis korrigálni tudott, 1,7 százalékkal erősödött tegnap óta. A BorsodChem kurzusa 2490 forinton állt, ami 0,4 százalékos gyengülést takar. A jelek szerint a Fotexnek rossz napja lesz, a társaság részvényeinek árfolyama 5,6 százalékkal esett a szerdai száguldás után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!