Érdeklődés hiányában toporog a forint, mozgás csak technikai jellegű okoból adódik néha. A régiós devizák közül a zlotyt csapják éppen agyon, amely egy fontos ellenállást áttörve 4,04-nél jár az euróval szemnben.

A többi régiós deviza azonban stabilnak mutatkozik - mondta a Napi Onlinenak Geszti Pál, az ING devizapiaci üzletkötője. A dollár egyelőre megtorpant 1,3650-nél az euróval szemben, a délutáni Fed kamatdöntés azonban még kimozdíthatja.A dollárért 196,60 forintot, míg a svájci frankért kereken 170 forintot kell fizetni kedden délelőtt a bankközi piacon.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!