Csendben izmosodott forint

A mai napon nyugalom volt az úr bankközi piacon. A nyitás után némileg erősödött a magyar deviza, amit egy kisebb gyengülés után újabb drágulás követett.
Csernátony Csaba, 2005. május 19. csütörtök, 17:08
Fotó:

Az euró jegyzése a 252 forintos szintről a zárás előtti percekre 251,35 forintra csökkent. Geszti Pál, az ING tradere elmondta: semmi meghatározó adat nem jelent meg a nap során, azaz a mai ingadozás technikai okokkal magyarázható. A piacon egyébként továbbra sincs változás, a befektetők együtt kezelik a régiós n járt. devizákat (forint, zloty, cseh korona) - mondta a Hamilton szakértője, aki a jövőben a dollár erősödését, ezáltal a térség devizáinak gyengülését várja. A dollár jegyzése egyébként 199 forint körül volt délután 5 óra előtt, ami gyengülés, hiszen korábban 198,16 forinton is járt a jegyzés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK