A referenciahozamok a hozamgörbe rövid oldalán jobbára kismértékben, 1-2 bázisponttal csökkentek, míg a hosszú oldalon 3-13 bázisponttal emelkedtek a hozamok. Az egyéves futamidejű diszkontkincstárjegyek (DKJ) esetében 1 bázispontos emelkedés történt. Ezen a héten 3, 6 és 12 hónapos DKJ-k aukcióját tartja az ÁKK Rt. A meghirdetett mennyiség rendre 20, 27 és 30 milliárd forint.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!