Vigyázzon: pénzt akarnak kicsalni a közismert cég nevében

Emailben keresik meg a potenciális áldozatokat csalók a Csepel Holding nevében. Olcsón árulnak gépeket, ne utaljon a számlájukra!
Herman Bernadett, 2020. január 27. hétfő, 12:28
Fotó: MTI Fotó

A Csepel Holding Nyrt. Igazgatósága tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a társaság nevében e-mailes kampányt kezdtek ismeretlenek, eszközöket kínálva eladásra - figyelmeztet a cég a tőzsde honlapján Az eszközöket alacsony áron ajánlva előleget csalnak ki, ami saját (a Csepel Holding által nem ismert) számlára utaltatnak.

A Csepel Holding Nyrt. ellen novemberben felszámolást indítottak, de a társaság egyezkedni kezdett az adóhatósággal erről. A cég azt állítja: semmilyen eszközt nem árul, csak vagyonkezeléssel foglalkozik, nincs köze a nevében ismeretlenek által terjesztett eszközeladásokhoz. A társaság rendőrségi feljelentést tett a rendelkezésére álló információk alapján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK