A törvényszék a társaságot a további döntésig ideiglenes fizetési haladékban részesítette. Az E-Star tájékoztatása szerint a csődeljárás lefolytatása iránti kérelmet azért adták be, mert a társaság nem tudott határidőre eleget tenni fizetési kötelezettségeinek, ezzel megnyílt a hitelezők felszámolási eljárás megindítására vonatkozó joga. (Pénteken már felfüggesztették az E-Star részvényeinek és kötvényeinek kereskedését.)

A társaság célja, hogy a csődeljárás során hitelezőivel csődegyezséget kössön, biztosítva ezzel a cég további működését.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!