Az E-Star Management Zrt. azért nyújtott be a kérelmet, mert nem tudott határidőre eleget tenni a romániai pénzügyi hivatal felé fennálló fizetési kötelezettségeinek, így a hitelező felszámolási eljárás megindítására vonatkozó joga megnyílt.

A közlemény szerint az E-Star Management Zrt. mérlegfőösszege 28,2 millió forint, s kötelezettségeinek körülbelül 97 százaléka az ENEFI cégcsoporttal szemben áll fenn. Ezeket a kötelezettségeket a korábbi beszámolóban már konszolidálták - olvasható a közleményben.

A törvényszék a társaságot fizetési haladékban részesítette.

A társaság célja, hogy a csődeljárás során csődegyezséget kössön hitelezőivel, biztosítva ezzel a táraság további működését - olvasható a közleményben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!