Csődöt jelentett a KPNQwest

A KPNQwest NV holland távközlési csoport – a GTS Magyarország Kft. és a GTS Datanet Kft. tulajdonosa –, miután egy héttel ezelőtt deklarálta fizetésképtelenségét a rendelkezésére álló védelmi idő alatt nem tudta értékesíteni vagyonelemeit, ezért kénytelen volt csődöt jelenteni. A GTS közép-európai régiója, amelybe egyebek között a magyarországi GTS Datanet Kft. is tartozik, technikailag is felkészült arra, hogy a későbbiekben önállóan biztosítsa szolgáltatását, a tulajdonos nehéz pénzügyi helyzete nem érinti a cég tevékenységét és a társaság felhasználóit. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
Barabás T. János, Diószegi József, 2002. június 3. hétfő, 06:45

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK