A koreai Kospi index - miután a koreai GDP a várt 1,1 százalékos növekedés helyett 0,4 százalékos csökkenést mutatott a negyedik negyedévben - 2,74 százalékkal 531,59 pontra csökkent. A hongkongi tőzsde visszaesését elsősorban a China Mobile idézte elő, miután anyavállalata a percdíjai csökkentéséről döntött, s ez lehúzta az egyéb távközlési papírok árfolyamait is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!