Csökkenéssel nyitott a BUX

A BÉT részvényindexe 0,5 százalékkal a keddi záróérték alatt, 21 681 ponton nyitott.
NAPI, 2010. június 23. szerda, 09:22
Fotó:

A blue chipek közül egyedül a Richter vette felfelé az irányt, de hamar negatív tartománya csúszott. A nagyobbik gyógyszeripari cég papírjai nem sokkal a nyitás után 0,01 százalékkal kerültek az előző napi záróérték alá és a papírok 43 395 forinton forogtak a reggeli kereskedésben.


Az OTP 1,3 százalékkal állt az előző napi záró alatt, a részvényeivel 5180 forinton kereskedtek.


A Mol 19 000 forintba került, ami 0,6 százalékkal alacsonyabb érték az előző napi záráshoz képest.


Az MTelekom is lefelé vette az irányt, a papírjai 0,5 százalékkal 644 forintra estek a reggeli kereskedésben.


A kisebbik gyógyszeripari cég papírjai szintén olcsóbbodtak, az Egis 0,3 százalékos csökkenéssel 19 350 forinton forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK